FAQ

 

Wat is een Digi-rapport

Wat is een pdf (Bron Adobe)

Kan het Digi-rapport door elke reader worden ingevuld?

Kunt u een Digi-rapport opslaan?

 

Kunt u een Digi-rapport

uitprinten?

 

Mag ik zelf bepalen wat er in komt?

 

Worden de navigatie-buttons ook mee uitgeprint?

Zit er een beperking aan de hoeveelheid tekst van een

invulveld?

get Adobe Reader®

 

Een Digi-rapport is een digitaal rapport in de vorm van een door CTMEDIA ontwikkelde invulbare pdf. De eerste school werkt er inmiddels al weer 5 jaar mee!!

 

 

Portable Document Format (PDF), dat door Adobe Systems is uitgevonden en 20 jaar lang is geperfectioneerd, is nu een open standaard voor de uitwisseling van elektronische documenten die door de internationale organisatie voor standaardisering (ISO) wordt beheerd. Wanneer je documenten, formulieren, afbeeldingen en webpagina's naar PDF omzet, zien ze er hetzelfde uit als wanneer ze zouden zijn afgedrukt. In tegenstelling tot afgedrukte documenten kunnen PDF-bestanden echter aanklikbare koppelingen en knoppen, formuliervelden, video en audio bevatten. Bovendien kun je met de PDF-indeling routinematige bedrijfsprocessen automatiseren. Wanneer je een PDF-bestand deelt, kan vrijwel iedereen het lezen met de gratis Adobe Reader®-software of de Adobe Reader mobiele app.

 

 

Nee, alleen met het gratis te downloaden programma Acrobat Reader® werkt het Digi-rapport zoals het bedoeld is, met andere readers treden er problemen op. Zie links boven op deze site voor een download-link.

 

 

Ja, dat kan doordat CTMEDIA speciale rechten aan de pdf toekent. U kunt het rapport vervolgens opslaan door gebruik te maken van de standaard Adobe-button, of door de op elke pagina geplaatste CTMEDIA opslag-button.

U heeft dus altijd een schaduwrapport!

 

Ja, u bepaalt zelf wat u in het rapport wilt hebben, CTMEDIA verzorgt alleen de layout.

 

 

Ja, dat kan. Het mooist is dat op voorbedrukt papier voorzien van uw schoollogo. Wilt of kunt u deze investering niet doen, levert CTMEDIA ook blanco papier met standaard 2 of 4 boorgaten. CTMEDIA raadt aan een 4-rings map te nemen, hierdoor is er veel minder kans op uitscheuren van het papier.

 

Nee, deze zijn alleen zichtbaar op het beeldscherm. U kunt door deze knoppen te gebruiken direct naar het betreffende item toe gaan en invullen.

 

 

Wanneer een veld uit één regel bestaat is de hoeveelheid tekst beperkt, wanneer het een veld betreft met meerdere regels is de instelling zodanig dat wanneer het veld volledig gevuld lijkt, de tekst zich aanpast en dus een kleinere fontgrootte aanneemt!

 

 

 

 

Vraag vrijblijvend een demoversie aan

site-overzicht

contact

 

!ctmedia

downloads

social media

copyright  © ctmedia 2013   Alle rechten voorbehouden