Gratis software

Binnen 10 minuten aan de slag

Eigen inhoud, eigen huisstijl

Altijd een schaduwrapport

 

 

Digi-rapport

U wilt dit jaar nog over op Digi-rapport, dat kan!!

Gratis software

Het digi-rapport werkt alleen met het gratis te downloaden programma Acrobat Reader. Het rapport wordt, nadat het is vormgegeven, omgezet in een PDF. Deze PDF wordt zodanig aangepast dat er tekstvelden, buttons en navigatieknoppen  worden ingevoegd. Wanneer u deze PDF opent in Acrobat Reader ziet u lichtblauwe velden verschijnen die aanduiden dat er een invulmogelijkheid bestaat. Na het invullen slaat u het rapport gewoon op en print u het uit. De navigatieknoppen en lichtblauwe velden worden natuurlijk niet mee uitgeprint.

 

 

 

 

Binnen 10 minuten aan de slag

U kunt binnen het digi-rapport snel navigeren, het is tenslotte een PDF. Als

we navigatieknoppen toevoegen, scrolt u extra snel door het rapport; het in

te vullen deel verschijnt vergroot op uw beeldscherm!

Door middel van een simpele muisklik activeert u het betreffende rapport item

of het invulveld, in deze velden kunt u bijvoorbeeld naam en groepsnummer

invullen, maar ook toelichtingen op het rapport intikken. Binnen tien minuten aan de slag en ook weer lekker snel klaar.

Eigen inhoud, eigen huisstijl

U als opdrachtgever bepaalt helemaal zelf wat er in het rapport komt te staan, CTMEDIA staat u daarbij natuurlijk met raad en daad ter zijde. Wij gebruiken uw logo en huisstijl daarbij als richtlijn, zodat het compleet binnen de uitvoeringen past zoals u gewend bent.

 

Zodra het rapport op het beeldscherm helemaal naar wens is, kunnen de pagina’s worden geprint op uw eigen schoolpapier. Het overstappen op een digitaal rapport kan aanleiding zijn om CTMEDIA ook even naar uw logo te laten kijken voor een ‘facelift’ of iets compleet nieuws. Kijk naar onze referenties.

 

Altijd een schaduwrapport

Als u met digi-rapport gaat werken, heeft u altijd een schaduwrapport, u werkt immers digitaal. Altijd even in de historie kunnen kijken.

 

Kijk op FAQ voor meer info

 

get adobe reader

 

site-overzicht

contact

 

!ctmedia

downloads

social media

copyright  © ctmedia 2013   Alle rechten voorbehouden